Khanh's Home
Khanh's Home
Room No. 3459 | Hue city, Hue
0No review

6 guests

4 bed(s)

30 amenities

2 room(s)

Description

Khanh's Home
Đến với Khanh's Home quý khách sẽ thực sự ngạc nhiên này đến ngạc nhiên khác bởi Khanh's Home là một ngôi nhà nhỏ nhắn xinh xắn với hai phòng ngủ với diện tích mỗi phòng là 40 m2 nép mình trong một không gian nghệ thuật với diện tích 3000m2 phủ đầy màu xanh của thiên nhiên với tổ hợp Cà phê gallery, xưởng vẽ của nghệ sỹ hiện đang sống và làm việc ở đây.

Vào sớm mai thức dậy quý khách sẽ được nghe tiếng chim hót líu lo và những cành hoa lan khoe sắc trong vườn với một không khí trong lành mà bạn khó có thể tìm được trong thành phố.

Khanh Home’s chỉ cách cầu Trường Tiền 4.5km. ở đây bạn có thể đi dạo ở đan viện Thiên An, đồi Vọng Cảnh và chỉ trong vòng 15 phút bạn có thể đi đến các điểm danh lam thắng cảnh của cố đô huế như là Đại Nội, Chùa Thiên Mụ, Lăng Tự Đức, Lăng Đồng Khánh, Lăng Thiệu Trị…..

Chỉ với 5 phút đi bộ bạn đã đến được khu chợ nhỏ chuyên bán những đặc sản địa phương ở đó quý khách sẽ cảm nhận được đời sống và công việc của người dân địa phương.

Coming to Khanh's Home you will be overwhelmed with surprises to surprises since there has found a lovely little home with two 40 m2 bedrooms nestled in an art space; surrounded by green color of the nature, such space with an area up to 3000m2 is a combination of the gallery coffee shop and art studio for the artists who are living and working here.

Dawn will be your time to enjoy harmonious bird’s songs and colorful orchid blooming in the garden, all hidden charms together with purely fresh air is what you hardly find elsewhere the city.

Khanh's Home is only 4.5km far away from Truong Tien Bridge. From here you can go for a walk to Thien An Monastery and Vong Canh Hill. Also, just for 15 minutes, many of Hue's famous attractions such as the Citadel, Thien Mu Pagoda, Tu Duc Tomb, Dong Khanh Tomb, Thieu Tri Tomb, etc are right in your sight.

It takes only 5 minutes to reach a small market nearby selling local specialties where a real experience of lifestyle and occupation of local people will make deep impression in your heart.

Amenities
Outdoor space
Garden
Great view
Balcony
Barbecue
Rents and Service fees
Rents and Service feesCost ($)
Check monthly priceView details
Service fee0
Surcharge guests from the 75
Surcharge after 4 hours early (rent by the hour)0
Late checkout surcharge (per 1 hour)0
Available Dates
tháng 1 2020
tháng 2 2020
tháng 3 2020

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

1 guest(s)

Cancellation policy